top of page

MITTAUSPALVELUT

Anna aurinkosähköjärjestelmäsi loistaa täydellä teholla – hyödynnä mittauspalvelumme ja varmista, että aurinkopaneelisi toimivat parhaalla mahdollisella tehokkuudella.

Käytämme alan viimeisimpiä mittalaitteita tarjotaksemme kattavan analyysin aurinkopaneeliesi suorituskyvystä. Luotettavat mittauksemme auttavat tunnistamaan mahdolliset tehostamiskohteet ja viat, sekä varmistamaan aurinkosähköjärjestelmäsi parhaan mahdollisen toiminnan.

IMG_9635_edited.jpg

AURINKOPANEELIJÄRJESTELMIEN KÄYTTÖÖNOTTOMITTAUKSET

Tarjoamme uusille järjestelmille IEC 62446-1 standardin mukaiset kattavat kategoria 1 ja 2 käyttöönottomittaukset  sekä suorituskyky- ja kuntoanalyysin vanhemmille aurinkosähköjärjestelmille.

 

Mittauksiin sisältyy vaihtosuuntaajan käyttöönottomittaus sekä paneelinkenttien kattavat mittaukset. Mittausten lisäksi palveluumme kuuluu visuaalinen tarkastus sekä raportointi. Mittausraportin pohjalta tarjoamme myös järjestelmien muokkaus ja korjauspalveluita.

 

Varmista aurinkosähköjärjestelmäsi optimaalinen toiminta hyödyntämällä mittauspalveluamme

KATEGORIA 1

Kategoria 1 sisältää seuraavat mittaukset paneelistolle: Suojamaadoituksen resistanssi RLO, Jännite avoimessa piirissä sekä napaisuus VOC, Oikosulkuvirta ISC, Eristysresistanssi RINS

KATEGORIA 2

Kategoria 2 täydentää kategoria 1:n mittauksia järjestelmän suorituskyvyn mittauksilla: Ominaistuotantokäyrä, säteilyvoimakkuus, lämpötila, kallistuskulma ja ilmansuunta

LÄMPÖKUVAUKSET

Käyttöönottomittausten tueksi tarjoamme lämpökuvauspalveluita vikapisteiden ja vioittuneiden komponenttien kuten yksittäisten aurinkopaneelien tehokkaaseen havainnointiin.

SÄHKÖASENNUKSET

Etsitkö luotettavaa ja laadukasta sähköasennuspalvelua? Asiantunteva tiimimme tarjoaa kattavat palvelut kaikenlaisiin sähköasennustarpeisiisi.

Tarjoamme kokonaisvaltaista asennuspalvelua suunnittelusta lopputoteutukseen. Kokeneet asentajamme varmistavat työn laadun ja turvallisuuden ja nopea palvelumme sopeutuu aikatauluihisi.

SÄHKÖAUTOJEN LATAUS

Tarjoamme laadukkaita sähkö- ja hybridiautojen latureita kotitalouksille ja kiinteistölle aina 22 kW asti. Myös kiinteistön huippukuorman hallinta huomioituna. Ota ensimmäinen askel kohti ympäristöystävällisempää liikkumista: valitse laadukas sähköauton latausasema ja anna meidän huolehtia asennuksesta.

Asiantunteva asennuspalvelumme varmistaa, että sähköautosi latausasema asennetaan ammattitaidolla ja turvallisesti. Voit luottaa meihin saadaksesi parhaan ratkaisun kätevään ja kestävään sähköauton lataukseen.

 

MUUT SÄHKÖASENNUKSET

Olipa kyseessä sitten kiinteistön sähköverkon uudistaminen, kiinteiden koneiden ja laitteiden asentaminen, sähkökeskuksen päivitys tai muut sähkötyöt, voit luottaa meihin.

Pyydä tarjous niin varmistamme että nykyinen tai tuleva järjestelmäsi on energiatehokas, älykäs, kestävä ja turvallinen.

SÄHKÖSUUNNITTELU JA KONSULTOINTI

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty myös sähkötöiden suhteen. Luota suunnitteluun, joka täyttää odotuksesi.

Tehokkaaseen sähköjärjestelmään tarvitaan huolellista suunnittelua. Suunnittelulla varmistetaan laitteiden ja toiminnallisten kokonaisuuksien oikea ja turvallinen toiminta. Sähkösuunnittelu on tärkeä osa sähköjärjestelmien asennusta; hyvien suunnitelmien pohjalta on tehokasta ja helppoa toteuttaa kytkennät käytännössä. Samalla järjestelmät dokumentoidaan kattavasti.

SÄHKÖSUUNNITTELU

Tarjoamme monipuolisia sähkösuunnittelupalveluita, kuten erilaiset piiri- ja johdotuskaaviot, keskuskaaviot, maadoituskaaviot, suojauskaaviot ja paneelikartat. Saat meiltä myös kiinteistöjen sähkösuunnitelmat tasokuvina.

 

Suunnitteluprosessimme alkaa syvällisellä kartoituksella, joka luo vankan pohjan suunnitelmallemme. Näin ymmärrämme tarpeesi, ympäristösi sekä prosessisi. Kartoituksen pohjalta suunnittelutiimimme luo kattavan ja kohdennetun suunnitelman, joka takaa optimaalisen ja turvallisen sähköjärjestelmän asennuksen ja käytön.

 

KONSULTOINTI

Sähkösuunnittelun lisäksi tarjoamme konsultointi ja insinööripalveluita teollisuuden ja liiketilojen tarpeisiin. Omaamme vuosien kokemuksen energiavarastoratkaisuista sekä kiinteistöjen kriittisten kuormien katkeamattoman sähkönsyötön järjestelmien (UPS) suunnittelusta ja asennuksesta.

bottom of page